Bloggnorge.com // Wedding in Warsaw 14.07.2018
Start blogg

Vi gifter oss, sett av datoen.

Kategori: Uncategorized | 1 kommentar » - Skrevet fredag 20. oktober , 2017 kl. 18:32

Da er det bestemt. Det blir et giftermål neste sommer i Monikas hjemby, Warszawa.

Siden omtrent halvparten må reise langt uansett, valgte vi Warszawa. Warszawa er jo dessuten en flott by med masse historie og en by dere kan legge deler av sommerferien til.  Vi vet at mange av dere har lyst å se byens severdigheter og store shoppingmuligheter. Dessuten er Polen Europas nye syden, så vær forberedt på temperaturer godt opp på 30 tallet.

Vi håper flest mulig av våre nære og kjære, Dere,  har muligheten til å dele dagen med oss.

Vi har valgt å lage en webside med informasjon, slik at alle til enhver tid kan være oppdatert. Men vi kommer også å sende en formell invitasjon noe senere.

Siden du ble invitert til å lese denne bloggen er det selvsagt at vi håper å se deg i  vårt bryllup. Vi har full forståelse for at det kan passe dårlig for noen av dere med lang reise. Av praktiske grunner ønsker vi derfor å få oversikt over omtrentlig hvor mange som ønsker å komme. Derfor ber vi dere om å gi oss en uforpliktende tilbakemelding på om dere har anledning eller ikke ca innen 15 november. På mail eller telefon til en av oss.

Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt.

 

Monika og Øystein

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Miss Blogg sier:

    Hei, dette er den første kommentaren i bloggen :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.